Anioleczek Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Witam wszystkich. Mam drobny (powiedzmy) problem z systemem. Po uruchomieniu jest ok ale gdy znika logo windows zamiast okna logowania pojawia się ten komunikat autochk not found nie bardzo wiem co się stało wczoraj było wszystko ok a dzisiaj taka nieprzyjemna niespodzianka. W trybie awaryjnym jest to samo ostatnie działające ustawienia też... Ech da się to naprawić bez reinstalacji? I co mogło to spowodować. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Ten komunikat najprawdopodobniej generuje wartość BootExecute. Czyli system w ogóle nie jest dostępny i na tym komunikacie zatrzymuje się akcja? Jeśli tak, to zrób log poglądowy za pomocą narzędzia OTLPE. Odnośnik do komentarza
Anioleczek Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 A co to za narzędzie i jak to zrobić. Trochę zielona w tym jestem Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 To niebieskie to link. Kliknij w to, tam jest opis. Czyli w skrócie: pobrać na dowolnym dostępnym komputerze plik, wypalić płytę, z tej płyty zastartować tu na poszkodowany system i zrobić zgodnie z opisem log. Odnośnik do komentarza
Anioleczek Opublikowano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dzięki a może być ten plik dostępny na płycie instalacyjnej xp bądź innego systemu Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Tu wcale nie musi chodzić o brak pliku na dysku, dlatego proszę w pierwszej kolejności o log, który pokaże jak jest skonfigurowana wartość BootExecute. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi