iron75 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam Mam problem z dyskiem przenośnym z systemem plików NTFS. Kiedyś zabezpieczyłem go sobie, żeby niepowołane osoby nie miały do niego dostępu. Teraz sam nie mam do niego dostępu "odmowa dostępu". Co mam zrobić, żeby przywrócić go do normalności. Pozdrawiam i dzięki za jakąkolwiek pomoc Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Kiedyś zabezpieczyłem go sobie, żeby niepowołane osoby nie miały do niego dostępu. Jak zabezpieczyłeś? Odnośnik do komentarza
iron75 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Właśnie w tym problem, że nie pamiętam. Napewno nie miało nic to wspólnego z hasłem. Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Właśnie w tym problem, że nie pamiętam. Napewno nie miało nic to wspólnego z hasłem. Przeczytaj uwaznie ten temat https://www.fixitpc.pl/topic/1905-namotalem-z-partycja-i-mam-problem-z-dostepem/ (łącznie z zawartmi tam odnośnikami) i wypróbuj porady z tamtego tematu. Odnośnik do komentarza
Flame Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 (edytowane) Nie chodzi tutaj o ustawienia udostępniania plików? Widzę, że już ktoś mnie ubiegł z tymi uprawnieniami. Edytowane 6 Października 2012 przez Flame Odnośnik do komentarza
iron75 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie chodzi tutaj o ustawienia udostępniania plików? Chyba tak, ale nie wiem jak to odwrócić Odnośnik do komentarza
Flame Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wejdź we właściwości danego pliku lub katalogu , zabezpieczenia i ustaw siebie jako właściciela , przejmując wszystkie pliki na własność. Wczesniej musisz wyłączyć w opcjach folderów proste udostępnianie. Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Chyba tak, ale nie wiem jak to odwrócić Ale w czym dokładnie problem? Nie można wyświetlić uprawnień? -No to mój poprzedni post.Jeśli to tylko że zapomniałeś jak to się robi no to tutaj jest tutorial https://www.fixitpc.pl/topic/55-przyznawanie-kontroli-dla-plikow-i-folderow/ Odnośnik do komentarza
iron75 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Wejdź we właściwości danego pliku lub katalogu , zabezpieczenia i ustaw siebie jako właściciela , przejmując wszystkie pliki na własność. Wczesniej musisz wyłączyć w opcjach folderów proste udostępnianie. Dzięki, udało się i pozdrowionka Odnośnik do komentarza
Flame Opublikowano 7 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Nie ma za co i również pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi