iamfunky Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Cześć , od jakiegoś czasu borykam się z problemem który wprawia mój komputer w stan nieważkości. Mianowicie problem polega na tym iż kiedy wysyłam zdjęcie ( np : do konta deviantart , imageshack ,bądź zwykły plik tekstowy na serwer ftp ) mój komputer porostu staje w miejscu. Brak jakiejkolwiek odpowiedzi z jego strony powoduje że muszę go restartować , po czym znowu zaczyna działać normalnie. Ciekawostka : jeżeli wysyłam plik zdjęciowy za pomocą programu Imageshack Uploader , wszystko działa tak jak powinno , czyt. plik zostaje poprawnie wysłany na stronę. Informacje dodatkowe ~ Korzystam z Google Chrome , posiadam aktualną wtyczkę Adobe Flash Player. System operacyjny to : Windows 7 64 Bit . Problem pojawia się również po zmianie przeglądarki na : Mozille , Safari , etc . Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Mianowicie problem polega na tym iż kiedy wysyłam zdjęcie ( np : do konta deviantart , imageshack ,bądź zwykły plik tekstowy na serwer ftp ) mój komputer porostu staje w miejscu. Czy to zawsze się dzieje podczas otwierania okienka eksploratora Windows z wyborem plików? Może jest jakieś ofensywne rozszerzenie w powłoce. . Odnośnik do komentarza
iamfunky Opublikowano 3 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Dzieje się to juz podczas wysyłania pliku kiedy pasek pokazuje np 56 % Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 To może wstępnie zaprezentuj co w ogóle mamy w systemie, tzn. dodaj raporty z OTL. Odnośnik do komentarza
iamfunky Opublikowano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Proszę bardzo . // Taka dodatkowa informacja (teraz mi się wspomniało) iż freez następuje również wtedy , gdy testuje swoje łącze np. na speedtest.net. Wtedy również ma miejsce ta sama sytuacja , dochodzi do kilku % progresu i komputer staje . OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
iamfunky Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Podbijam , z tego względu że do dzisiaj nie uporałem się z tym błędem , a zależy mi na tym aby nie przeprowadzać reinstalacji systemu. // Dodam iż po restartowaniu komputera przy starcie wyświetla komunikat iż Wystąpił błąd systemu . . . po czym do wyboru mam oczywiście tryb awaryjny itd. Wybierałem opcje napraw lecz nic z tego // Używając Elementary Os na virutal boxie również łapie freeza przy uploadzie =,= czy to coś ze sprzętem ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi