marzar Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Witam Dzisiaj zaobserwowałem że zniknął menadżer zadań. Tak w zasadzie to nie zniknął on całkowicie, gdyż wyświetla się jedna zakładka, jak podejrzewam zakładka uruchomionych procesów. System na jakim zostały wykonane logi to windows vista 32 W załączeniu przesyłam logi z OTL oraz DDS a także preskan z GMERa. Pełnego loga z GMERa nie jestem w stanie załączyć, gdyż program GMER zostaje zamknięty podczas skanowania. proszę o pomoc pozdrawiam, Marzar Extras.Txt GMER preskan.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Logi z DDS usuwam. To niepotrzebne powielanie. OTL i Gmer wystarczy. Logi zaś są czyste i nie widać w nich infekcji. Odinstaluj tylko śmiecia StartSearch Toolbar 1.3. Potem użyj AdwCleaner z opcji Delete Jeśli chodzi o taskmgr to po prostu spróbuj kliknąć myszką dwa razy na okno, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza
marzar Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Wielkie dzięki, 1) dwuklik pomogł, 2) StartSearch Toolbar 1.3 - usunięty 3) AwdCleaner zastosowany - powstał z niego taki log jak w załączniku. Mam nadzieję że to już wszystko Jeszcze raz dziękuję bardzo Marzar AdwCleanerS1.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi