j88 Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Co zrobić w przypadku zmian w rejestrze które dokonano bez mojej wiedzy?Podejżewam instalację programu do zdalnego połączenia z moim kompem ,problem występuje gdy mam włączony moduł polączenia bezprzewodowego. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Proszę opisz dokładnie co widzisz i gdzie (jakie komunikaty 1:1), gdyż aktualny opis problemu jest bardzo ogólnikowy. I dostarcz raporty z OTL. Odnośnik do komentarza
j88 Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Mam komunikat o zagrożeniu w przpadku pobrania pliku z OTL, czy mimo to mam go zainstalować? Opisałem wszystko co wiem dostarczam OTL. OTL.Txt 1.txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Gdy nikt jeszcze nie odpisał, do poprawiania lub uzupełniania o nowe informacje własnego posta służy opcja Edytuj. Wszystkie posty skleiłam. Mam komunikat o zagrożeniu w przpadku pobrania pliku z OTL, czy mimo to mam go zainstalować? To są zawiadomienia niezgodne z prawdą. Opisałem wszystko co wiem Mówię: niedostateczny opis. Chodzi mi o to byś wyjaśnił gdzie i w jakiej formie występuje ten komunikat i czy jego formuła jest tu podana 1:1: Co zrobić w przypadku zmian w rejestrze które dokonano bez mojej wiedzy?Podejżewam instalację programu do zdalnego połączenia z moim kompem Na razie z Twoich logów z OTL nie wynika nic (masz tylko adware, ale inna sprawa), muszę wiedzieć czego mam szukać, by móc zawęzić obszar poszukiwań do pożądanego terytorium. . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi