19normalny89 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Witam Zainstalowałem grę, chcę odpalić i... TAGES Drivers The drivers require installation (with an administrator's account). Do you want to proceed now? Klikam na TAK, po czym widzę TAGES Drivers Unable to proceed (error 1275). klikam na OK (nie wiem co to za błąd) i pojawia sięCD Projekt Red Bieżące konto użytkownika nie posiada uprawnień administratora. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji, wymagane są uprawnienia administratora. Jak mogę sprawdzić i ustawić admina na moje konno ? Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To chyba błąd konfiguratora gry a nie instalatora - nie napisałeś o jaką grę chodzi prawoklik na konfigurator i wybierz "uruchom jako administrator) i gra powinna się już później uruchamiać bez elewacji uprawnień .Jesli będa jeszcze jakieś dziwne problemy z grą to nadaj grupie użytkownicy prawo do modyfikacji folderu gdzie zainstalowana jest gra. Odnośnik do komentarza
19normalny89 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Gra wiedźmin. Potestuję i zobaczę Edit Niestety nadal błąd ;/ Odnośnik do komentarza
rokko Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 PPM na pliku uruchamiającym grę => Właściwości Zakładka Zgodność => Zaznacz opcję Uruchom ten program jako administrator Odnośnik do komentarza
19normalny89 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Niestety ta sama seria komunikatów. Odnośnik do komentarza
deFco247 Opublikowano 2 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 Spróbuj jeszcze opcji uruchamiania w trybie zgodności ze starszym systemem. Odnośnik do komentarza
19normalny89 Opublikowano 2 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 To takze nie dało rezultatów, jakieś pomysły ? Edit Działa, wystarczyło zainstalować "Tagès drivers" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi