student Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 znikły m.in. konta: Ja (użytkownik ograniczony) Fiat(FLAT - taka się wyświetlała) - administrator z nie pomyślną próbą dodania do grupy użytkowników wykonałem tą instrukcję w celu wyłączenia auto logowania na koto super (admin) i konta znikły. obecnie użytkownik Flat zrobił sobie nowe konto (rfdfrdr po zalogowaniu konto ma nazwę OK (admin)) ale stare (pliki jego są na koncie pod tą nazwą). jak będę mieć chwilę czasu podczas logowania nacisnę ctrl+shift+del aby sprawdzić czy da się na te konta zalogować. wartości UserList Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList] "Pomocnik"=dword:00000000 "TsInternetUser"=dword:00000000 "SQLAgentCmdExec"=dword:00000000 "NetShowServices"=dword:00000000 "HelpAssistant"=dword:00000000 "IWAM_"=dword:00010000 "IUSR_"=dword:00010000 "VUSR_"=dword:00010000 PS. obecnie narzędzie control passwords2 się nie uruchamia. działa złe polecenie wpisywałem Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 znikły m.in. konta: Ja (użytkownik ograniczony) Fiat(FLAT - taka się wyświetlała) - administrator z nie pomyślną próbą dodania do grupy użytkowników wykonałem tą instrukcję w celu wyłączenia auto logowania na koto super (admin) i konta znikły. obecnie użytkownik Flat zrobił sobie nowe konto (rfdfrdr po zalogowaniu konto ma nazwę OK (admin)) ale stare (pliki jego są na koncie pod tą nazwą). Nasuwa się zdegradowana przynależność grupowa: KLIK. . Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 29 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 (edytowane) Konto Fiat (FLAT) jest już na liście logowania a konta Ja nie ma w grupie lokalnej (musiało znikąć przez przywracanie systemu do momentu kirdy konta nie było) Do zamknięcia Edytowane 29 Września 2012 przez student Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi