milorex Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 mam karte graficzna geforce fx 5200 i chcialbym kupic Nvidia 7300 GS i pytanie czy moge? bo nie znam sie na tym ta moja ma 128 a ta druga 256 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 A jaka masz płyte główną? Bo Nvidia 5200FX jest na starym złaczu AGP, a ta którą chcesz wstawić PCI. Jeśli płyta nie ma złacza PCI nie zamontujesz nowej karty. Odnośnik do komentarza
milorex Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 no wlasnie az tak za bardzo sie nie znam, kiedys tu temat zakladalem i mi pomogliscie i pod ttym linkiem sa zrzuty z takiego programiku i tam widac chyba jaka mam plyte glowna https://www.fixitpc.pl/topic/6811-1gb-ramu-a-widzi-32mb/page__p__51239#entry51239 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Płyta ma sloty PCI wiec mozna ją zamontować. kiedys tu temat zakladalem i mi pomogliscie i pod ttym linkiem sa zrzuty z takiego programiku i tam widac chyba jaka mam plyte glowna fajny ten Twoj temat. Ale sie usmiałem Odnośnik do komentarza
milorex Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 hehe dzieki za odpowiedz :) no i ze moglem ci poprawic humorek Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ale uważaj - komp jest stary. Poza tym to budzetowa konstrukcja do biura. Zapewne słaby zasilacz. Zebys za chwile nie pisał - nie działa obraz, system nie wyrabia, grać kurcze nie mogę. moim zdaniem powinieneś zainwestować w lepszy komputerek. Odnośnik do komentarza
milorex Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 aha czyli nie kupowac? bo wlasnie zbieram na nowego kompa ale zanim uzbieram to chcialem troszke go polepszyc (tego starego) no ale skoro piszesz ze takie rzeczy sie moga dziac to lepiej nie kupie Odnośnik do komentarza
milorex Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ale dzieki za odpowiedz bo juz prawie kupilem Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 wlasnie zbieram na nowego kompa ale zanim uzbieram to chcialem troszke go polepszyc (tego starego) Nie ma sensu inwestować w ten stary komputerek. Składaj pieniążki i jak juz uzbierasz określoną kwote załoz temat na forum. Chłopaki podpowiedzą co kupic. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi