trip017 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dotąd używałem VLC i używam nadal. Odtwarza pliki MKV, AVI, MP4, również z napisami. Zawsze chciałem używać SubEdit-Playera. Zastanawiam się czy wystarczy pobrać najnowszy build 4072, a potem doinstalować K-Lite albo FDShow. Czy warto się przerzucać? Jak wygląda aktualizacja tego wszystkiego? Czy jest sens zmieniać VLC? Czego używacie do odtwarzania multimediów? System Windows 7 Home Premium x64. Nie zajmuję się tworzeniem napisów. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Zawsze chciałem używać SubEdit-Playera. Dlaczego? Co stało na przeszkodzie żeby go uzywać? Czy VLC nie spełnia Twoich oczekiwań? Odnośnik do komentarza
trip017 Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Nie potrafiłem go odpowiednio skonfigurować. Wszyscy dawali "tonę" materiału o konfiguracji kodeków. Chcę instrukcję step by step, zainstalować, skonfigurować i ma działać. VLC spełnia moje oczekiwania. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 VLC spełnia moje oczekiwania. To po co kombinowac i zmieniać? poza tym Nie zajmuję się tworzeniem napisów. System Windows 7 Home Premium x64. mogą byc problemy na tym systemie. Czytałeś specyfikacje programu na jaki system jest pisany? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi