Owocowy Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam. Na moim laptopie w ostatnim czasie pojawił się pewien problem i nie mam pojęcia co może być tego przyczyną. Po załadowaniu się systemu, na ekranie laptopa widać tylko czarny ekran i kursor. Komputer nie reaguje na kombinacje alt+ctr+delete. Kursorem mogę swobodnie poruszać. System włącza się bez problemu poprzez Tryb Awaryjny. Załączam logi z OTL i proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam, Owocowy Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 W logach nie widzę śladów infekcyjnych. Temat jedzie do odpowiedniego działu. Spróbuj testowo odinstalować Spybota i zobacz czy to coś pomogło. Z resztą to jest przestarzały program i nie radzę z niego korzystać w dzisiejszych czasach. Odnośnik do komentarza
Owocowy Opublikowano 23 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Sądzę, że usuwanie spybota akurat nie odniesie skutku, ponieważ został on zainstalowany przez tryb awaryjny, aby przeskanować system już po tym, jak z ładowaniem systemu były ww problemy. Dziękuję za radę i w dalszym ciągu czekam na inne odpowiedzi : ) Może ktoś również spotkał się z takim problemem. Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
MarcinBialoleka Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak, ja też tak mam, że po kilku minutach robi się czarny ekran i nie działa atl ctrl del. Może chodzi o to: http://pcsupport.about.com/b/2012/09/11/patch-tuesday.htm Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi