pzm Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Witam,jak w tytule od ponad roku już 'męczę' się z tym gów... nawet teraz a to sie zgłasnia a to ścisza,i tak dzieje się na obu systemach które mam zainstalowane czyli XP i Vista,czasem są dni że dzwięk potrafi nie szwankować,ale żadko,mam głośniki 5.1 Creative Inspire T6100 bez pilota ... Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 I co my wiemy o Twoim sprzecie? Poza tym ze pracujesz na 2 róznych systemach. Chyba bedziesz sie musial męczyc dalej. Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Rok nie wyrok, dwa lata jak dla brata. Moze jestes marynarzem? Wtedy zglasnia sie na sterburcie, a scisza na przeciwko. są dni że dzwięk potrafi nie szwankować,ale żadko to w porcie. Wtedy wyskakuj z lajby i na zakupy. Odnośnik do komentarza
pzm Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Belfegor,a co konkretnie chcesz wiedzieć o moim sprzęcie,co ma do głośników sprzęt? to one szwankują a cała reszta działa mi bez problemu... MarekB ale jesteś zabawny buahahahahahaha następnym razem postaraj się trochę bardziej Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Belfegor,a co konkretnie chcesz wiedzieć o moim sprzęcie,co ma do głośników sprzęt? Skoro uważasz że nie ma nic do rzeczy - Twoja sprawa. Jak chcesz sie przekonać czy to wina głośników podepnij inne. Odnośnik do komentarza
pzm Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 gdybym miał inne głośniki to nie pisał bym tutaj ;D tylko ich używał,oki dzięki za odpowiedź ... Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 a na słuchawkach też tak jest? A może jakieś urządzenie zakłóca dźwiek? Odnośnik do komentarza
pzm Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 na słuchawkach też ale przyznam,że znacznie rzadziej,nie raczej nic nie zakłóca dzwięku,może to coś z potencjometrem po prostu czytałem na forach że inni tez mają problemy z tym zgłasnianiem i ściszaniem się dzwięku,uderzył mi kiedyś piorun podczas burzy w kabel od internetu i uszkodziło to wejście internetowe do płyty głównej ale mimo tego dzwięk działał dobrze przez kilka miesięcy więc odrzucam taką mozliwość że to może przez to... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 (edytowane) uderzył mi kiedyś piorun podczas burzy w kabel od internetu i uszkodziło to wejście internetowe do płyty główne I jesteś pewien, że tylko to się stało? Oglądałeś kondensatory na płycie? I druga sprawa - skoro na słuchawkach też to raczej masz uszkodzone gniazdo. Edytowane 25 Września 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
pzm Opublikowano 25 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 nie znam się na tym,piorun uszkodził mi tylko gniazdo od internetu,nienaprawiałem go tylko dokupiłem płytkę z gniazdem i wpiałem w odpowiedni slot płyty głównej,wszystko inne działało bez problemu kilka miesięcy a potem zacząła szwankować głośność ... Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Przepraszam ale piszesz tak jak wyglądasz w awatarku. Nie mam pojęcia czym może być gniazdo od internetu. Pisałem, że prawdopodobnie masz uszkodzone gniazdo słuchawkowe pod które podłączasz głośnik oraz słuchawki i w obu tematach masz problem. Podłącz jedno z tych urządzeń i spróbuj delikatnie poruszać wtykiem. Jeżeli będzie reakcja to znaczy, że masz np. tzw. zimny lut lub brak połączenia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi