Quizak Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Witam od jakiegoś czasu komputer zaczął logować się na profil tymczasowy. Nie dzieje się to zawsze ale bardzo często, nie mogę nic z tym zrobić... komputer ma pól roku i nie ma wirususów. Próbowałem przywracanie systemu ale nie pomogło... starałem się też wyłączyć ten profil w wierszu poleceń ale też nic... ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Na temat uruchamiania ComboFix: KLIK. Tu było zbędne, tylko wymęczony system. Inne raporty tu się podaje, tzn. nieinwazyjny OTL. od jakiegoś czasu komputer zaczął logować się na profil tymczasowy I dorzuć log z sid.vbs: KLIK (punkt 3). . Odnośnik do komentarza
Quizak Opublikowano 26 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Jak pobrać ten sid bez rozszerzenia txt? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 To jest wina przeglądarki (np. Firefox), w Internet Explorer pobiera się bez nadwyżkowego rozszerzenia. Poza tym, wystarczy zmienić ręcznie nazwę pliku z sid.vbs.txt na sid.vbs. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi