swiderfan Opublikowano 22 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Od dluzszego jzu czasu obserwuje bardzo duze zuzycie procesora i to przy bardzo błahych czynnosciach, jak przeskok ze strony internetowej na następna. Skacze równiez bardzo nierównomiernie, bo od 2 do 100%. Odkręciłem, przeczyściłem jednostkę centralną, ale poprawy nie ma żadnej, format także nie wiele pomógł jak pamiętam. Nie wiem co może byc przyczna. Zacinają mi się gry, których wymagania spełniam. Specyfikacja mojego komputera ma się następująco: Porcesor: AMD Athlon 64 X2 dual core 4600+ Ram: 2 Gb Grafika: NVidia GeForce GT 240 512 mb Logi z OTL. Czy wie ktos co moze byc przyczyna takiego zachowania procesora? OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Dostarcz pełne logi z HWInfo zgodnie z zasadami działu, dane SMART dysk i test jego powierzchni z MHDD. Podaj też dane zasilacza. Pamiętaj też że dobrze jest mieć program antywirusowy i firewall. Możesz też usunąć ten V9 z IE. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi