sylwiaaa Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Witam, Proszę o pomoc w usunięciu DTL. Oto co ja "zepsułam" do tej pory: 1. Na samym początku odinstalowałam SPTD , co juz wiem, że było błędem; 2. Potem chciałam usunąć poprzez panel sterowania --> dodaj/usuń, pojawiało się wtedy okno deinstalatora, ale program się zawiesza, 3. Usunęłam z rejestru wg. tutorialu pisasso na temat oprogramowania emulujacego napędy, 4. W tej chwili DTL nadal znajduje się w menu START oraz w PROGRAM FILES, nie ma go natomiast na liście dodaj/usuń. Jakie kroki powinnam podjąc teraz w celu usunięcia? Czy potrzebne są Wam jakieś dodatkowe informacje? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Jakie kroki powinnam podjąc teraz w celu usunięcia? Zainstaluj ponownie program. Odinstaluj usuń sterownik SPTD Odnośnik do komentarza
sylwiaaa Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Dziękuję, pomogło można zakończyć temat. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi