dawid123098 Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam . Gdy chce właczyć gre ,,Sleeping Dogs'' wyskakuje mi ,, Nie znaleziono pukntu wejścia procedury _except_handler4_common w bibliotece msvcrt.dll. Pomocy szybkoo ! strasznie zalezy mi na tej grze ;/ Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam, tak Ci się spieszy, że zapomniałeś o wszystkim: odpowiednim sformułowaniu prośby a nie żądania, podaniu wszystkich istotnych informacji i najważniejsze - skorzystaniu z wyszukiwarki. Jeśli to ten sam problem, który pojawił się tu jakiś czas temu, to odpowiedź znajdziesz w tym wątku. Następnym razem bądź uważniejszy, będzie nam łatwiej Tobie pomóc. m.g. Odnośnik do komentarza
dawid123098 Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Juz to robilem. i nic . ;/ Wytlumacz mi tamto dokladnie . Wyszukalem pliki WSOCK32.DLL w wyszukiwarce wyskoczyly mi 2 to zmienilem te 2 na WSOCK32.OLD . i cos jeszcze zrobic ? Wytlumaczysz ... ? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Wygląda na to, że problem leży gdzie indziej. Spróbuj postępować zgodnie ze wskazówkami, które przekazałem w tamtym wątku. Zacznij od zainstalowania pakietu bibliotek uruchomieniowych: [KLIK]. Jeśli to nie pomoże, spróbuj przygotować log Dependency Walkera, zgodnie z opisem we wspomnianym wątku i wrzuć tu plik .txt. m.g. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi