Bonifacy Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Akcja --> Windows 7 64bit, znienacka wchodzę do katalogu 'system' (C:\Windows\system) a tam... jak w przestrzeni międzygalaktycznej: NIC NIE MA ( 0 plików i folderów, rozmiar: 0 bajtów). Tego się nie spodziewałem/nie zwróciłem do tej pory uwagi na to. To jest 'normalne'? Wy też tak macie? Jestem lekko zaskoczony i zaniepokojony. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) W7 Pro x64 - też pusty. Więc pewnie tak jest. Też tam wcześniej nie zaglądałem. Być może to zaszłość lub katalog związany z trybem zgodności. W przestrzeni międzygalaktycznej jest prawdopodobnie ciemna energia (materia), której nie potrafimy dostrzec ale być musi bo z tego co możemy zaobserwować do masy wszechświata brakuje baaaardzo dużo - około 75 %. To właśnie to coś prawdopodobnie powoduje przyspieszanie rozszerzania się wszechświata. Edytowane 12 Września 2012 przez wieslaw531 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 W przestrzeni międzygalaktycznej jest prawdopodobnie ciemna energia (materia), której nie potrafimy dostrzec ale być musi bo z tego co możemy zaobserwować do masy wszechświata brakuje baaaardzo dużo - około 75 %. To właśnie to coś prawdopodobnie powoduje przyspieszanie rozszerzania się wszechświata. Powoduje....nie powoduje. Nie wiem. Z konsoli leci tak Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Jeśli Wy chłopy macie ten katalog pusty, to znaczy, że taka sytacja jest chyba dopuszczalna. A może by go tak... Żartuję Wiesiek: Uwierzysz, czy nie - Ja wiedziałem ze tak będzie, ja wiedziałem że tak będzie. Że jeśli zabierzesz głos w tym poście, to padnie o ciemnej materii Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bonifacy, pewne programy umieszczaja tam swoje pliki dll. Nie szukałem jednoznacznej odpowiedzi (english) po co on w ogóle jest. Gdzieś trfafiłem że np MS Office tworzy tam swoje pliczki. Ale konkretnej odpowidzi nie znam. pozdro Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Gdzieś trfafiłem że np MS Office tworzy tam swoje pliczki. Ale konkretnej odpowidzi nie znam. Ja wiem tyle, że Microsoft Office (starter) utworzył mi idiotyczny 'Dysk lokalny Q:' z odmową dostępu a w katalogu system, nic. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja wiem tyle, że Microsoft Office (starter) utworzył mi idiotyczny 'Dysk lokalny Q:' z odmową dostępu a w katalogu system, nic. Może juz znalazłeś odpowiedź, a może nie http://www.tipy.pl/a...nac-dysk-q.html Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ale to dotyczy tylko MSO 2010. Na 2007 ten efekt nie występuje. @Bonifacy Powinieneś podać wersję MSO. Cieszę się, że spełniłem Twoje ciemne oczekiwania. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ale to dotyczy tylko MSO 2010...Powinieneś podać wersję MSO. Tak, to dotyczy Microsoft Office 2010 Starter tak jak w linku Belfegora. Wynika z niego, że jest to pożyteczny dysk. Nie będę go więc usuwał. Jako, że rozwiały się moje wątpliwości co do katalogu system - poproszę o zakluczenie tematu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi