Paradise4919 Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Piracka wersja Windows 7 Ultimate słyszałem że jest zacna. Na pewno lepsza od Visty ale mam oryginalną. Co robić? (Przepraszam mam laptopa ale nie do gierek. A chciałbym w nie grać, dlatego naszła mnie ochota na siódemkę ;P) Odnośnik do komentarza
pkolasa Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 A jaką masz edycję tej Visty? Home Premium? Jeśli jakąś bogatszą, np. Ultimate, to możesz zrobić downgrade do XP (staruszek, ale ciągle jary). W sensie wydajnościowym zamiana z Vista na 7 mogłaby mieć sens, ale piractwa nikt na tym forum nie popiera i popierać nie będzie. Jak chcesz mieć legalny Windows, a inny niż Vista, to skorzystaj z oferty Windows 8 RTM Enterprise, na 90 dni za darmo można zainstalować, polskie MUI też znajdziesz, żeby się przyzwyczaić, a potem zaczekaj do października, zbierz sobie przez ten czas około 250 złotych i kup Windows 8. Uaktualnienie z legalnej Visty możliwe. Odnośnik do komentarza
Flame Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Confessions of a Windows 7 pirate Odnośnik do komentarza
pkolasa Opublikowano 11 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Confessions of a Windows 7 pirate In which one's post? Ja mam legalnego 7. Odnośnik do komentarza
Paradise4919 Opublikowano 12 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 A jaką masz edycję tej Visty? Home Premium? Jeśli jakąś bogatszą, np. Ultimate, to możesz zrobić downgrade do XP (staruszek, ale ciągle jary). W sensie wydajnościowym zamiana z Vista na 7 mogłaby mieć sens, ale piractwa nikt na tym forum nie popiera i popierać nie będzie. Jak chcesz mieć legalny Windows, a inny niż Vista, to skorzystaj z oferty Windows 8 RTM Enterprise, na 90 dni za darmo można zainstalować, polskie MUI też znajdziesz, żeby się przyzwyczaić, a potem zaczekaj do października, zbierz sobie przez ten czas około 250 złotych i kup Windows 8. Uaktualnienie z legalnej Visty możliwe. Ja mam Home Premium Odnośnik do komentarza
Mikouaj Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Jakkolwiek narzekać na Viste, to zadbana, bez zbędnych śmieci, da się bez problemu używać. Z wyjątkiem Home Basic - muł totalny, ale nie masz takiej wersji, to i problemu nie masz. Odnośnik do komentarza
NetKnight Opublikowano 13 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Z innej beczki. W Komputroniku kupiłem Sony VAIO z Radeonem HD650 z Windą 7, 10 września 2010. Jest 3 dni po gwarancji. Niedługo zamierzam kupić kilka płyt dla VAIO Recovery Media, dzięki czemu będę mógł mieć system operacyjny na przenośnym nośniku, bo mówią, że dyski 2,5 cala mają mniejszą trwałość. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Niedługo zamierzam kupić kilka płyt dla VAIO Recovery Media, dzięki czemu będę mógł mieć system operacyjny na przenośnym nośniku To znaczy co? Sony nie umozliwia zrobienia kopi systemu. A nawet gdyby, mozna to zrobić za pomocą darmowych programów. Odnośnik do komentarza
NetKnight Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 To znaczy co? Sony nie umozliwia zrobienia kopi systemu. A nawet gdyby, mozna to zrobić za pomocą darmowych programów. Na przykład? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Paragon Backup & Recovery Free Edition http://www.paragon-software.pl/products/free Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi