hoohoo Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Witam. Problem jak w temacie - wyskakuje mi takie powiadomienie gdy chce skorzystać z pendriva. Jak klikam "anuluj" to wyświetla się komunikat L:\ nie jest dostępny, "wolumin nie zawiera rozpoznawalnego systemu plików". Dodam, że ikonka pendriva to "Dysk wymienny", wydaje mi sie, ze wczesniej inaczej to wygladalo, klikajac wlasciwosci jest 0 bajtow wolnego, 0 bajtow zajetego miejsca. Chcialabym odzyskac pliki z tego pendrive, jakies pomysly? Korzystalam z google i za radami na forach probowalam miedzy innymi: wlasciowosci\narzedzia\sprawdz dysk w poszukiwaniu bledow = komunikat "nie mozna sprawdzic dysku, poniewaz nie jest sformatowany"; probowalam uzyc PhotoRec, ale nie udalo mi sie tego zainstalowac; program Recuva, PC Inspector file recovery, Zentimo nie rozwiazaly problemu, wiec wnioskuje, ze to jakis gruby problem i bez skomplikowanych czynnosci sie nie obejdzie Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 1. Podaj dokładnie jaki to system. 2. Pokaż obrazek (lub link) z zarządzania dyskami z dolnej części - oczywiście z podłączonym tym penem - tak aby był tam widoczny. 3. Pokaż obrazek z Menadżera Urządzeń. 4. Czy masz możliwość podpięcia tego pena do innego kompa i czy próbowałaś tego? Odnośnik do komentarza
hoohoo Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Dziękuje za odpowiedź. Plików z pendriva w końcu nie odzyskałam. Odpuściłam, bo okazało się, że są kopie na komputerze. Pendrive nie działał na innych komputerach, więc może się zepsuł, był dosyć zużyty. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi