ady Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Wszystkiego najlepszego Picasso. Zdrowia i cierpliwości. Powodzenia z forum( w przeciwnym przypadku będę się musiał pomęczyc z niderlandzkim) BTW Mam prośbę: zapomnij choc raz kropki lub przecinka. Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Wszystkiego najlepszego dużo zdrowia szczęścia ,pomyślności i popularyzacji forum Odnośnik do komentarza
ingmarek1 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ja również dołączam się do życzeń. Oprócz oczywistych, czyli zdrowia, szczęścia, stu lat życia, to dużo cierpliwości do prowadzenia forum i czerpania satysfakcji z wielkiego wkładu w polski Internet. Niniejszym kradnę Dudysowi avatar. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 100 lat ) Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wszystkiego najlepszego i pociechy z użytkowników i opiekunów forum! m.g. Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Dla Picasso .... Patrz na ludzi, świat, przyrodę, jaką mamy dziś pogodę, czy nad Tobą słońce świeci, czy się łąka znów ukwieci, a Ci daję moje słowo, że żyć będziesz długo, zdrowo. 100 LAT Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Wielkie dzięki za wszystkie życzenia. Tu w temacie, w moim profilu i skrzynce wiadomości. To bardzo miłe. I tak oto kolejna "osiemnastka" za mną. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi