isiek Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Witam, problem ten pojawił się nagle, odpalałem grę, nic nie zmieniając i przy jej odpalaniu wysakuje mi ten bład, jestem bezradny, proszę o pomoc. Mam Laptopa Toshiba satellite L300, windows Vista Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: sro_client.exe Wersja aplikacji: 0.0.0.0 Sygnatura czasowa aplikacji: 4e311cb6 Nazwa modułu z błędem: ntdll.dll Wersja modułu z błędem: 6.0.6000.16386 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4549bdc9 Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 00067036 Wersja systemu operacyjnego: 6.0.6000.2.0.0.768.3 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 393e Dodatkowe informacje 2: c553b51ec67215aaeae291fcbf215e94 Dodatkowe informacje 3: ae48 Dodatkowe informacje 4: 74e3f16f2415c0c8b98c52533dfb193d Przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji: http://go.microsoft....63&clcid=0x0415 Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Nie ukrywam, że to troszkę wróżenie z fusów, bo informacji podajesz niewiele, ale możemy spróbować 1. Odinstaluj grę, wyczyść katalogi instalacyjne, ustawienia rejestru, po czym uruchom ponownie komputer i zainstaluj ją ponownie. 2. Jeśli to nie pomoże i błąd nadal będzie się pojawiał, uruchom cmd jako administrator i wykonaj te dwa polecenia, które skopiują zawartość wer do Twoich dokumentów. Spakuj zawartość i udostępnij gdzieś. xcopy "%programdata%\Microsoft\Windows\WER" "%userprofile%\documents\wer" /i /s /y xcopy "%localappdata%\Microsoft\Windows\WER" "%userprofile%\documents\wer2" /i /s /y 3. Pobierz Process Monitor z Sysinternals. Uruchom go, zaakceptuj warunki licencji, potwierdź domyślne ustawienia filtrów i uruchom grę. Tuż po tym, jak pojawi się błąd aplikacji, przejdź do Process Monitora i zatrzymaj logowanie (kliknij ikonkę lupki na pasku narzędzi), po czym zapisz sesję do pliku gra.pml (File -> Save, Zaznacz 'All events' i 'Native Process Monitor Format (PML)'. Plik spakuj i również gdzieś shostuj. Powodzenia m.g. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi