minekirek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Witam! Może ktoś mi podpowie co mogę zrobić z HP F2280 - zapalił się błąd(E) i migają kontrolki górne czyli papier i tusz natomiast kontrolki dolne czyli rozmiary papieru świecą jednostajnie również kontrolka zasilania świeci jednostajnie. Sprawdzałem czy nie zaciął się papier-nie ma nic z tyłu, wymieniłem kasętę z tuszem na nową też nic. Co jeszcze powinienem ewentualnie zrobić? Co sprawdzić? Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Nic nie piszesz pod jaki OS -em pracuje te urządzenie wielofunkcyjne? Czy pod Win XP czy Win 7 ? Czasem wywalają stery i trzeba je przeinstalować od nowa. Jeśli masz CD to sprawa prosta a jeśli nie masz to skocz > TUTAJ Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Na tak świecące się kontrolki na drukarce to raczej pomoże tylko serwis a nie przeinstalowanie sterowników. Odnośnik do komentarza
minekirek Opublikowano 2 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Nic nie piszesz pod jaki OS -em pracuje te urządzenie wielofunkcyjne? Czy pod Win XP czy Win 7 ? Czasem wywalają stery i trzeba je przeinstalować od nowa. Jeśli masz CD to sprawa prosta a jeśli nie masz to skocz > TUTAJ Nawet jeżeli urządzenie nie jest podłączone do kompa, np gdybyś chciał skanować tylko to też nie da rady bo zaraz po włączeniu właśnie zapala się błąd wyżej opisany i nie możesz wykonać żadnej akcji Nawet jeżeli urządzenie nie jest podłączone do kompa, np gdybyś chciał skanować tylko to też nie da rady bo zaraz po włączeniu właśnie zapala się błąd wyżej opisany i nie możesz wykonać żadnej akcji a może trzeba zresetować w jakiś sposób, niw wiecie jak? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi