Bassiu1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mam Problem z uruchomieniem aplikacji podczas uruchamiania sie systemu Windows 7 x64 Wyskakuje mi błąd rjlb.dll ze nie mozna odnalezc tego pliku prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 1. Start > w polu szukania wpisz cmd > z prawokliku Uruchom jako Administrator i wklej komendę: sfc /scanfile=C:\Windows\SysWOW64\ws2_32.dll Zresetuj system. 2. Programy 32-bitowe zaczną się uruchamiać. Zrób obowiązkowe tu logi z OTL. . Odnośnik do komentarza
Bassiu1 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Chcialbym zamknać temat bo juz naprawilem przez Combofix Przepraszam za Problem Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Na temat stosowania ComboFix: KLIK. Wybrałeś bardzo inwazyjną metodę naprawy (narzędzie ingeruje w wiele sfer), moja komenda nie modyfikowała nic poza naprawą tego szczególnego pliku (i rozwiązałaby problem błędu). Skoro go użyłeś, pokaż log który utworzył. Logi z OTL nadal aktualne. . Edytowane 29 Września 2012 przez picasso 29.09.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi