nezpers Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Witam, zeskanowałem świeżymi programami anti malware, zrobiłem defrag, sprawdziłem bad sectory, ale system działa baardzo wolno, i uruchamianie i praca. Wyłączyłem indeksowanie dysku. a teraz to juz tylko OTL zrobiłem który załączam. Pozdrawiam Czy to możliwe że te wszystkie wodotryski dodane przez ACERA powodują że on tak działa? RAMu tylko 1GB a CPU to Celerek 1.7 OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Odinstaluj Avasta i Super antispayware Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zbaczając z tematu miesiąc temu używany był combofix i nie został odinstalowany Pobierz OTC Uruchom i kliknij Clean Up Komputer będzie potrzebować restartu. Czy to możliwe że te wszystkie wodotryski dodane przez ACERA powodują że on tak działa? RAMu tylko 1GB a CPU to Celerek 1.7 1GB to trochę mało jak na vistę 2GB było by rozsądne bo 7 działa na tylu przyzwoicie więc vista pewnie też. Odnośnik do komentarza
nezpers Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 dzi eki Panowie za odzew zaraz zrobie co mówicie i dam znać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
nezpers Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Panowie bardzo dziękuję, odinstalowanie Avast i otc bardzo pomogło. PS. a co zamiast avasta polecacie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Z najpopularniejszych to AVIRA/PANDA CLOUD/AVG Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi