Punisher2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Naciskam na skrót i robię przypnij do paska zadań, lecz nic się nie pojawia. Ponowne naciśnięcie na skrót pokazuje Odepnij z paska zadań mimo że nic niema. Nie pomaga ani restart PC ani restart explorer.exe Co z tym fantem zrobić? Jakie logi dać? Windows 8 Pro x64 PL (wczoraj instalowany) Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Z tego co wiem nie ma wersji PL WIndowsa 8 tego 90 dniowego RTM-a ) to masz odpowiedź dlaczego ci się cuda dzieją na kiju. W każdym razie trzy dni temu jak ściągałem nie było gadaj z kąd masz wersję PL i co żes usprawniał )) i jaki masz build systemu? P.S Miło cie widzieć Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nie mam W8 ale na przykładzie W7 takie cuda dzieją się na zablokowanym pasku zadań. I to raczej nie powinno być związane z wersją językową. Inny temat to pytanie @piotreek. Odnośnik do komentarza
fdd Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Windows 8 Pro x64 PL - to nie jest 90 dniowe demo A co do problemu to moze znajdz ikonke i przeciagnij ja na pasek zadan Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Obraz mam z MSDN, aktywowałem przez infolinię Brytyjskiego oddziału MS poprzez Skype, dzwoniłem na bezpłatny numer. Aktywowane kluczem MAK dla wersji Enterprise (klucze krążą po sieci) Rozwiązałem problem http://forum.mywindows8.pl/temat-Usuwanie-strzalki-z-ikon-skrotu-sposob-bezpieczny?pid=12788#pid12788 Dla wersji Enterprise 90 dni trial, można dograć oficjalne spolszczenie z RTM. Jak chcecie klucze, opis aktywacji, linki do LP i obrazów to piszczcie Mam finalną wersję RTM build 9200 PS. BlackViper to ja Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Bez szczalek jest lepiej. PS. BlackViper to ja kazdy, kto Cie zna wie to juz dawno. Tylko Ty.Pakowanie dodatkowego softu, aby usunac "szczalki" wpisuje sie w dotychczasowe Twoje dzialania ktore maja gleboki sens i podnosza Twoje .....cos tam na wyzyny...czegos tam. Jestes jak regionalna potrawa; mozna sprobowac, ale nie kazdy ponownie sie skusi bo albo za slodka, albo za kwasna, ale ogolnie dziwna i pociagajaca nowych przybyszy...z kosmosu. @edit nie trzeba bylo dlugo czekac https://www.fixitpc.pl/topic/12128-nie-dziala-aktualizacja-aplikacji-mapy/page__fromsearch__1 Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Kolego, ponieważ ten soft rozwiązuje problem, który sprawiało usunięcie IsShortcut, najpierw poczytaj potem marudź Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 O ile wiem polskie tłumaczenie do wersji RTM parę dni temu nie było jeszcze dostępne. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Już dawno jest, zanim udostępnili triala nawet http://chomikuj.pl/rav.a/Microsoft/Windows/Windows+8+RTM+PL/Polski+Language+Packs+RTM Odnośnik do komentarza
piotreek Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Jest zgada się dla subskrybentów Technetu i MSDN-a dla zwykłego zjadacza oficjalnie nie ma. Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Podałem ci linka na którym są paczki z MSDN Odnośnik do komentarza
Punisher2010 Opublikowano 9 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi