sikor78 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Witam , pomocy jak wyżej -Jakiś tydzioeń temu komp się zablokował bez przyczyny , powrócilem do ostatniego punktu przywracania systemu i myślałem że wszystko jest już ok , ale nie. Co jakiś czas bez przyczyny komp się wiesza i użycie procesora dochodzi do 100 % , wyskakuje komunikat o awari sterownika Nvidia ( zainstalowałem najnowszy ) podczas ogladania ,znikły polskie litery w filmach , choc wszystko jest ustawione jak było . a przeglądarka nie chce zapisywać plików ,poprostu nic nie robi . Syn mi wlaśnie powiedział ze wyskoczyla mu plansza UKASH - i powrucił do poprzedniej znznej konfiguracji - jakieś 1,5 tyg temu - możliwa przyczyna ? Czy to virus czy juz system do wyżucenia i postawienia nowego ? z góry dziekuję za pomoc - dołączam logi. System Windows JG Seven - x64 log z defogger disable . defogger_disable by jpshortstuff (23.02.10.1) Log created at 12:46 on 25/08/2012 (tds) Checking for autostart values... HKCU\~\Run values retrieved. HKLM\~\Run values retrieved. HKCU:DAEMON Tools Lite -> Removed Checking for services/drivers... SPTD -> Already disabled -=E.O.F=- acha dodam że niektóre litery są np. ó lub ż a inne to poprostu jakieś krzaczki . OTL.Txt Extras.Txt checkup.txt Odnośnik do komentarza
sikor78 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 szkoda ze nikt nie jest w stanie pomóc - pozostanie wywalić grzmota i zapodać na nowo wszystko od początku Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 W logach nie widać by była tutaj jakakolwiek infekcja. Temat nie pasuje do tego działu i zostaje przeniesiony w odpowiednie miejsce. Usuń tylko ten folder z dysku C:\ProgramData\uqmhsjjjkymzhjm Jeśli chodzi o problemy sprawdź czy występują one na czystym rozruchu: KLIK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi