konrado9 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 WIN 7 32 bit (x86) Tak jak w opisie w menadzerze urzadzen wyskakuje 50% cpu nt system kernel czyli jadro Sprawdziłem jadro i tajemniczy proces amp ppm zajmuje wlasnie tak duzo o to zdj http://screenshooter.net/4440892/iwhbvwh Objawy to wolny uruchomianie sie programów czesto sie zacinaja ( brak odpowiedzi programu ) .Przy malo wymagajacych programach da sie pracowac lecz jak cos o wiekszym zapotrzebowaniu zacina nawet czasem filmiki z youtube Bledów zadnych nie ma nic nie wyskakuje , w menadzerze urzadzen tez ok jest Sterowniki wgrane najnowsze bios karta graficzna chipset Co zrobilem przed to oczysciłem rejestr hi jack , przeskanowalem karsperskim , tds killerem tez od karsperskiego lecz to i tak nie pomogło dodaje załaczniki OTL i GMER - wszytko według instrukci od was z odinstalowaniem wirtualnych obrazów i usunieciem sterownika OTL.Txt Extras.Txt gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Logi nie wskazują by była tutaj jakaś infekcja. Sprawdź czy problem występuje na czystym rozruchu systemu: KLIK Nie wykluczone, że Kaspersky ma coś do rzeczy. Temat przesuwam do bardziej odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza
konrado9 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zrobiłem wszytko jak w instrukcji wszytko wskazuje ze to cos z plikami windows , gdyz usługi nie powodują błędów sprawdzałem kilka razy rożnymi metodami .I w trybie awaryjnym to samo .Karsperski napewno nie gdyż ten problem miałem przed jego instalacją . A jak nie to przeinstalować win 7 nawet juz jestem na to naszykowany wszystkie wazne mam na innej partycji Uzyłem combo fixa i usunoł błady było przez 2 uruchomienia pc ok za 3 od nowa przeinstaluje bo to nie ma sensu I jest to samo a nawet gorzej W Ubuntu tak stabilny system i tez sie z nim cos dzieje tez cpu na 50 60 % nawet wiecej Moze byc wirus na plycie głownej zachowany , Bios odpaada nowy wgrałem ,ale sa tam jeszcze pamieci ? bateria cos da czy cos takiego ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi