Pavilion Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim, Ostatnio przeglądając ten dział natknąłem się na pytanie o źródła materiałów do nauki, jedno z nich zaporponowane przez uzytkownika @gacek to właśnie GeekU (...) to możesz zapisać się na GeekU. Tam dostaniesz ćwiczenia i materiały do nauki. (...) tworzysz podanie do GeekU i czekasz na akceptację pytanie do Ciebie lub do innych osób wtajemniczonych (zalezy kto przeczyta ten post ) nie bardzo rozumiem czy tam będzie jakiś wzór podania czy utworzyć je samemu jeżeli samemu to co musi być w nim zawarte ? czy jest to płatne ? do kogo konkretnie je wysyłam ?(...) na samym początku dostaniesz przewodnik Czy może jak założę konto to ten przewodnik od razu będzie aktywny i poprowadzi mnie przez cały proces ? Odnośnik do komentarza
gacek Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zauważyłem, że temat GeekU stał się popularny. @Pavilion, w dziale GeekU Applications jest przypięty temat dot. składania podań. Odpowiedź od admina otrzymasz w przeciągu 14 dni od złożenia pisma. Dostaniesz ją na PW. Odnośnik do komentarza
Pavilion Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Szczerze to jestem ciekawy co tam będzie zawarte np. materiały od cisco które dostają uczestnicy kursu są obszerne, ciekawe i ułożone "od ogółu do szczegółu" co czyni je świetnym materiałem do nauki sieci od podstaw no ale oczywiście za kurs sie płaci, tutaj powielam pytanie, czy po 2 tygdniach od rejestracji nie dostanę wezwania do zapłaty ? Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie nie ma opłaty. Powodzenia ci życze żeby cię nie wywalili z powodu słabej znajomości angielskiego. Odnośnik do komentarza
Pavilion Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przeglądając obszerny post "dodatkowa pomoc w dziale malware" oprócz sekwencji "ciętych ripost" Picasso napisała na temat owej szkółki Nie znam metod tej szkoły. Nie należę do tamtejszej społeczności, nigdy się tam nie rejestrowałam, więc oczywiste że nie mam pojęcia co i jak tam robią Czy jest znana, jeżeli w ogóle, szkółka z której uczyła się Picasso ? skoro będę próbwał do któreś to może jej będzie zwyczajnie lepsza, warto poczytać o innych za nim złoży się gdziekolwiek aplikacje, dzięki i Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Czy jest znana, jeżeli w ogóle, szkółka z której uczyła się Picasso ? Takiej szkółki nie ma. https://www.fixitpc.pl/topic/5501-diagnozowanie-komputera/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi