Anonim7 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Najpierw mój komputer zaatakował wirus Ukash nie wiedziałam jak się go pozbyć i usunełam Service Pack 3, potem dzięki temu forum pozbyłam się Ukasha, zainstalowałam jeszcze raz SP3 i wszystko już działało idealnie ale kilka dni temu pojawił się komunikat o aktualizacji systemu Windows XP (KB2633952) kliknęłam zainstaluj i po paru sekundach pokazał się komunikat "Nie można zainstalować niektórych aktualizacji. Następujące aktualizacje nie zostały zainstalowane: Aktualizacja systemu Windows XP (KB2633952)" i tak jest za każdym razem jak włącze komputer. Może ktoś wie jak naprawić ten problem? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Pobierz bezpośredni aktualizację i sprawdź http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=28173 Odnośnik do komentarza
Anonim7 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 pobrałam tą aktualizacje i też nic z tego nie wyszło tylko pojawił się błąd: "KB2633952 - Błąd Instalatora. Update cannot be installed as a newer or same timezone update has already been installed on the system" może w ogóle nie próbować instalować tej aktualizacji? tylko po włączeniu zawsze sie pojawia komunikat o aktualizacji systemu Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie musisz instalować tej aktualizacji bo już masz ustawiomną strefe czasową. Odnośnik do komentarza
Anonim7 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ale nie wiem dlaczego te komunikaty o aktualizacji sie pojawiają za każdym razem jak sie zaloguje? Może lepiej wyłączyć aktualizacje automatyczne? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dlaczego te komunikaty o aktualizacji sie pojawiają za każdym razem jak sie zaloguje? Może lepiej wyłączyć aktualizacje automatyczne? Ustaw opcje na Powiadom mnie ale nie pobieraj ani nie instaluj. Wtedy bedziesz mogła odhaczyć tę zbędną. I wybierać, które maja byc zainstalowane Odnośnik do komentarza
Anonim7 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dobrze, dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi