Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak zainstalowac gre w bin ?? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Co zrobić? Co to jest BIN? Rozszerzenie pliku? Co to w ogóle za gra? Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jest to roszerzenie pliku i jest to gra SleepingDogs. Oto screan: Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wygląda jak kopia płytki. Możesz to wypalić albo otworzyć w napędzie wirtualnym przez programy typu DAEMON Tools, Alcohol 120% itd. Co się dzieje, jak włączysz tego exe-ka na górze? Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Tak jak mówisz trzeba zamontować, ale wyskakują mi błędy z ultra iso, a jak włączę exe to niby się instaluje, a potem nic bo trzeba chyba płytę zamontować. Oto błędy z ultra iso: Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Spróbuj z DAEMON Tools Lite. Jeśli także nie ruszy, to znaczy, ze te obrazy są najprawdopodobniej uszkodzone i nic z nimi nie zrobisz. Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 a jak to zrobic ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Instalujesz DAEMON Tools, a potem według tego opisu: http://onsoftware.softonic.pl/jak-zamontowac-obraz-iso http://forum.cdrinfo.pl/f45/jak-zamontowac-obraz-w-wirtualnym-napedzie-62831/ Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 nie mozna ten sam blad Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Uszkodzone obrazy płyt. Prawdopodobnie po prostu pobrałeś uszkodzoną (nieświadomie lub celowo) wersję. Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czy da sie jakoś rozwiązać błąd "System windows niemoże uzyskac dostepu do tego dysku"? Jest to dysk wirtualny. Przy probie otwarcia potem to wyskakuje. Utworzyłem dysk wirtualny w ultra iso i demonem i to samo robilem pare razy i nic. To wszystko robie aby otworzyc te pliki: Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czy da sie jakoś rozwiązać błąd "System windows niemoże uzyskac dostepu do tego dysku"? Jak najbardziej - kopnij się do sklepu i tam wyskakuj z kasy. Tu masz banana - http://www.imagebanana.com/code/544of84i/20120822_171746.png Zakładasz drugi temat o tym samym chorym spiraceniu, zaśmiecając forum. Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 no napisalem ze potrzebne do jednej rzeczy lecz jest co INNEGO w 2 wątkach kazdy jest odrebna częścią Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Forum nie wspiera piractwa i nikt Ci nie odpowie. Nie chodzi o to, że jest zakazane regulaminem, tylko jest to po prostu przekonanie większości. Już Ci w tamtym temacie odpisałem, jaka jest najbardziej prawdopodobna przyczyna: kolesie uploadera powrzucali komentarze, że pliki działają, a teraz gawiedź się nabiera. Odnośnik do komentarza
Kemordw Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 W tamtym temacie mówiłeś jak otworzyć pliki bin. A tu mam temat do błędu systemu Windows. I po 2 mam wystarczajacom wiedze na ten temat, ale myślałem że da się to rozwiązać inaczej. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przeczytałeś ten komunikat? Pierwsze zdanie. "Dysk może być uszkodzony". Ponieważ jest to dysk wirtualny, to jest chyba oczywiste, że uszkodzony jest obraz, na bazie którego powstał. Co w prostej linii prowadzi nas do Twojego poprzedniego tematu. Co więcej, wnioskuję, że problem dotyczy tylko tych obrazów, co tylko potwierdza tezę, że pliki są uszkodzone i nie da się ich prosto naprawić. Abstrahując od pirackiej zawartości, to prościej pobrać z innego źródła. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi