M4kinPL Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Siemka wszystkim. Program OTL wygenerował mi loga. I mam prośbę do was. Proszę was o zobaczenie tego loga i powiedzcie mi jakie są zagrożienia , infekcje i niezgodnośc. Jeżeli już jakieś są to proszę powiedziec jak je usunąć , pozdrawiam Extras.Txt OTL.Txt ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 To teraz czytasz: - Co to jest ComboFix i dlaczego tego się nie stosuje w domu: KLIK. - Jakie logi podaje się tu obowiązkowo: KLIK. . Odnośnik do komentarza
M4kinPL Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Poprawiłem. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Objaśnij mi czy masz szczególny powód dla "szukania niezgodności / infekcji". Oceniając całość: nic ciekawego tu nie widać. 1. Minimalne szczątki adware do usunięcia. Uruchom OTL i w sekcji Własne opcje skanowania / skrypt wklej: :Files C:\user.js C:\ProgramData\Premium C:\ProgramData\InstallMate C:\Users\Nagrywanie\AppData\Roaming\SendSpace C:\Program Files (x86)\mozilla firefox\searchplugins\v9.xml :Reg [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Mozilla\Firefox\Extensions] "{336D0C35-8A85-403a-B9D2-65C292C39087}"=- Klik w Wykonaj skrypt. 2. Odinstaluj w prawidłowy sposób ComboFix, co wyczyści też foldery Przywracania systemu. Klawisz z flagą Windows + R i w polu Uruchom wklej komendę: C:\Users\RafiPC\Desktop\ComboFix.exe /uninstall Gdy komenda ukończy, zastosuj Sprzątanie w OTL. Przez SHIFT=DEL skasuj folder C:\Windows\erdnt. 3. Możesz skasować ten folder ostały się po reinstalacji systemu: [2012-07-26 14:59:39 | 000,000,000 | ---D | C] -- C:\Windows.old 4. System w ogóle nie aktualizowany (KLIK): 64bit- Ultimate Edition (Version = 6.1.7600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.7600.16385) . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi