loleeek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Witam ponownie, mój problem był opisany temat wcześniej ale chcę zapytać czy to da się jakoś naprawić (co do komputerów jestem zielony). Podczas gry w GTA SA MP jak jest mało osób to gra jest płynna , ale jak już wejdzie np 20/30 osób to mam takie przycinania. I nie zależy od tego to czy na mapie jest dużo detali czy mało, a mój komputer spełnia nawet minimalne wymagania chociaż i tak gram na najmniejszych detalach (ustawieniach). Minimalne wymagania systemowe - Procesor 1 GHz Intel Pentium III lub AMD Athlon - 256 MB RAM - 8x DVD-ROM - 3.6 GB wolnego miejsca na HDD na minimalną instalację - Karta graficzna 64 MB, kompatybilna z DirectX 9 ("GeForce3" albo nowszy) - Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9 - Klawiatura - Mysz PS. Tu opiszę tak w skrócie mój komputer: Procesor 1.6 GHz AMD Athlon 768 MB RAM Dysk Twardy 100GB Karta Graficzna 64 MB GeForce 4 MX 440 AGP8X Internet 10MB Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Niestety za słaba karta graficzna - ten GeForce 4 ma tak naprawdę moc GeForce 2 i to też wersji słabszej. Raczej nic się na tym sprzęcie nie zdziała. Odnośnik do komentarza
loleeek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Tak też się właśnie domyślałem , ale wolałem zaczerpnąć rady ekspertów No nic dziękuje bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi