Edo Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Muszę pisać szybko bo za chwilę pewnie znowu będzie restart. Problem z kompem gdy jest podłączony internet, restart systemu, błąd przeglądarek, i błędy windowsa. Przesyłam także zdjęcia błędów i logi: Nie zdążyłem zrobić skanu Gmer ponieważ restartuje kompa, ale spróbuję i wkleję w następnym poście. Proszę o pomoc. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Z OTL nic nie wynika, brak też oznak infekcji. Przejdź w Tryb awaryjny i spróbuj zrobić kompletny log z GMER, dla formalności, gdyż nie wydaje się by tu w ogóle chodziło o infekcję. Znaki sugerują problem z oprogramowaniem nVidia, które co dopiero zresztą było instalowane (OTL pokazuje odświeżenie komponentów na dysku, dwa dni temu instalowane składniki). Co do błędu środkowego, jak mówię błąd nVidia. Co do restartów, wykonaj punkt 5 z instrukcji: KLIK (rekonfig restartu na BSOD + debug Minidump). . Odnośnik do komentarza
Edo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Przesyłam log Gmer: http://wklejto.pl/131579 Co oznacza problem z oprogramowaniem? Wina grafiki lub płyty głównej czy sterowników? Tak dopiero co instalowałem, ponieważ robiłem format myśląc, że to pomoże. ale jest jeszcze gorzej i częste błędy i restarty. Zrobiłem pkt. 5, ale nie cały bo nie wiem jak zrobić "DEBUG ZRZUTÓW PAMIĘCI". Nie wiem gdzie popełniłem błąd bo nie mam Debugging Tools for Windows. Choć instalowałem zgodnie z instrukcją. Czy mogę jakoś inaczej przesłać te informacje? Zamiast restartu wyskoczył mi niebieski ekran śmierci z takimi informacjami: Page_fault_in_nonpaged_area *** Stop: 0x00000050 (0xC10AFF44, 0x00000000, 0x8050367e, 0x00000000) Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Log z GMER nie wskazuje nic. Temat przenoszę, na razie do działu Windows, ale skoro to system po formacie, to może okazać się i problem w obszarze sprzętowym. O formacie wspominasz dopiero teraz. Nie wiem gdzie popełniłem błąd bo nie mam Debugging Tools for WindowsChoć instalowałem zgodnie z instrukcją. Czy mogę jakoś inaczej przesłać te informacje? Uruchom plik F:\Program Files\Debugging Tools for Windows (x86)\windbg.exe. . Odnośnik do komentarza
Edo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jestem teraz na innymkomputerze. Probowalem zakladac juz kilka razy temat i wczesniej wstawialem informacje o formacie, ale restarty kompa utrudnialy mi napisanie tego. Jak wroce wstawie dalsze informacje. PS. nie mam tego programu :/ F:\Program Files\Debugging Tools for Windows (x86)\windbg.exe. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi