jnmpt5ig Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witanm! mam ogromny problem z polaczeniem lokalnym! otoz ,wchodze w menadzer zadan windows>siec i tam jest polaczenie lokalne. internet strasznie mi muli ,a gdy patrze na wygres i dane to wzrastaja maksymalnie do 0,04%. chcialbym zaznaczyc ,ze dzieje sie tak od momentu zainstalowania nowej wersji java. w gpedit>szablony administracyjne>siec>harmonogram pakietow QoS>Ogranicz rezerwowalna przepustowosc mam ustawione na 0% Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Daj log: https://www.fixitpc.pl/topic/2394-diagnostyka-ogolny-raport-konfiguracji-sieci/ Wykres obciążenia sieci jest generowany na podstawie maksymalnej przepustowości karty sieciowej (np. 100 lub 1000 Mb/s), a nie tego, co otrzymujesz od dostawcy. Odnośnik do komentarza
jnmpt5ig Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 problem zostal rozwiazany. przepraszam za problem. temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Jeśli możesz, to napisz, co zrobiłeś. Może kiedyś komuś się przyda. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi