student Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Mam stary komputer który ostatnio się zepsuł. Podobno była w nim do wymiany dioda której na warsztacie nie było. z czasem siostra zaczęła z nim się codziennie szarpać aby włożyć z tyłu modem. Komputer przy starcie zaczął się zacinać kilka razy przy ładowaniu systemu (ekran rozruchu komputera). W obecnej chwili nie reaguje na wciśnięcie przycisku power. kabel zasilacza jest sprawny jak inne urządzenia we/wy. prawdopodobnie coś się w nim spaliło. nie wiem czy da się go jeszcze naprawić. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nawet nie podałeś, co jest w środku, czyli konfiguracji sprzętowej komputera. Poza tym, to jest zabawa z miernikiem i kilkoma innymi urządzeniami, nie do przeprowadzenia na forum. Trzeba mieć doświadczenie w elektronice. Odnośnik do komentarza
student Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 nie wpadłem na to a jak go zutylizować bo już 3 razy był w naprawie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi