bikerboyz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Witam , posiadam problem z programem do włączania lub wyłączania funkcji sytemu windows, gdy go włączam mam tylko puste okno, próbowałem większość sposobów jakie znalazłem w internecie, zauważyłem post z problemem jak mój na tym forum, tamten użytkonik porobił logi i ktoś wysłał mu nowe pliki naprawcze, chciałbym otrzymać pomoc, tylko jakim programem mam zrobić logi? pozdrawiam Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Tutaj masz opis: https://www.fixitpc.pl/topic/924-readiness-tool-analiza-loga-checksurlog/ Odnośnik do komentarza
bikerboyz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 prawdę mówiąc to system mam nieźle skopany, aktualizacje także nie działają ( w historii aktualizacji najmłodsza jest z grudnia 2010 roku.) Najlepiej byłoby moim zdaniem zainstalować nowy system, nie wiem tylko jak bo z komputerem nie dostałem płytki, tylko naklejka z kodem pod spodem laptopa, ostatnio word uznał że nie jest pełną wersją i prosił o podanie kodu z tej nalepki, kod był nieprawidłowy, co jakiś czas wyskakuje też komunikat aby sprawdzić online legalność systemu i czy aby na pewno jest to premium a nie pirat, nie wiem co robić, pobieram teraz to narzędzie do logów bo nie chciało się pobrać przez aktualizacje Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Najlepiej byłoby moim zdaniem zainstalować nowy system, nie wiem tylko jak bo z komputerem nie dostałem płytki, tylko naklejka z kodem pod spodem laptopa, jaki model lapka ? dokładne dane Odnośnik do komentarza
bikerboyz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Model to Acer 5635Z procek Intel Pentium t4500 2,3GHz, 800MHz FSB coś więcej podać? system to windows 7 64 bit. mam na pokładzie SP2 Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 coś więcej podać? Na przykład skąd wziąłeś Service Pack 2 dla Windows 7? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) TU masz instrukcje do acera jak uruchomić recovery http://www.fixitpc.p...zyszczeniu-mbr/ i tu http://ezinearticles...overy&id=794500 i jeszcze jest w instrukcji obsługi lapka poprawiłem pierwszy link Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
bikerboyz Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Przepraszam że wprowadziłem w błąd, okazało się że wogóle nie mam service packa... instaluję go czym prędzej. Przy próbie instalacji service packa 1 wyskakuje błąd : Brak podpisu w temacie. Co ten błąd oznacza? I jak go rozwiązać? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 A co z checksur.log? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi