Czewiczejs Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Witam wyświetliła mi sie informacja ze komputer został zablokowany przez policje, już wcześniej z internetu wiedziałem ze to nie policja a wirus. Uruchomiłem tryb awaryjny przywróciłem system z przed kilku dni i komunikat znikł. Jednak wydaje mi się, że nie wszystko jest w porządku, prawdopodobnie uszkodził mi antywirusa bo gdy próbuje przeskanować zamula maksymalnie komputer a po czasie wyskakuje informacja mcafee że wystąpił nieoczekiwany błąd . Bardzo proszę o pomoc. Extras.Txt08.11.txt OTL.Txt-08.11.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) Skoro przywracałeś system to infekcji nie ma prawa być. Logi jej też nie wykazują. Tylko te foldery usuń po infekcji: C:\ProgramData\bqjpwwpqzytkjer C:\ProgramData\cixsfhrdprylgnh Jednak wydaje mi się, że nie wszystko jest w porządku, prawdopodobnie uszkodził mi antywirusa bo gdy próbuje przeskanować zamula maksymalnie komputer a po czasie wyskakuje informacja mcafee że wystąpił nieoczekiwany błąd . Bardzo proszę o pomoc. To nie jest wirus, który cokolwiek uszkadza. Nie sądzę by to była jego wina. Trudno wyczuć o co tutaj chodzi, ale najprościej przeinstalować antywirusa. Edytowane 12 Września 2012 przez picasso 12.09.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi