rajziker Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wczoraj dopadło mnie to dziadostwo. Dopiero dziś mam czas i możliwości aby o tym poczytać. Na razie byłem wstanie wykonać loga programem FRST64.exe czy to wystarczy to do jakieś naprawy? W innych postach zauważyłem, że ludzie dają logi z OTL ale u mnie na dzień dzisiejszy to nie przejdzie. Pozdrawiam FRST.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 (edytowane) 1. Przygotuj w Notatniku następujący skrypt: HKU\Adam\...\Run: [mmggdgfynvhwdzj] C:\ProgramData\mmggdgfy.exe [61440 2012-08-08] () C:\Users\Adam\0.8374445018408425.exe C:\Users\All Users\yrwfasvlrbtgjga C:\Users\All Users\xbeiprdgnsapopw Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść go obok FRST. 2. Przy starcie komputera F8 i wybierz opcję "Napraw komputer", z poziomu linii komend uruchom FRST i klik w Fix. Na pendrive powstanie plik fixlog.txt. Restartujesz do Windows. 3. Spod normalnie uruchomionego systemu wykonujesz logi z OTL Edytowane 12 Września 2012 przez picasso 12.09.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi