traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam ! Gdy przed chwilą zresetowałem mój komputer stacjonarny to wyskoczyło mi : ''Nie można uruchomić system Windows z powodu błędu w oprogramowaniu . Zgłośten problem jako: załadować wymaganych bibliotek DLL dla HAL . Zgłoś ten problem do pomocy technicznej.'' Co robić ? ;DProszę o pomoc . Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tu masz identyczny temat i co nalezy zrobic https://www.fixitpc.pl/topic/978-nie-mozna-zaladowac-bibliotek-dll-dla-jadra-systemu/ Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Tu masz identyczny temat i co nalezy zrobic http://www.fixitpc.p...-jadra-systemu/ Hal to jest jadro ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 kolego musisz mieć płyte z XP szukaj i podmień pliki Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No , ale ten komunikat szybciej wyskakuje niż komputer wczyta tą płyte / Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No pewnie ze szybciej. Ustaw w biosie bootowanie z CD. Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 No pewnie ze szybciej. Ustaw w biosie bootowanie z CD. Jak znajdę tą płytę to się odezwę . Ale płyta od windows 7 nie może być ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ma być ten sam system, co zainstalowany na komputerze. Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ma być ten sam system, co zainstalowany na komputerze. aha , ok Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 A jak ustawićw biosie bootowanie z CD ? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Uruchamiasz komputer, czekasz, aż pojawi się takie okno: Na dole pisze "Press DEL to enter SETUP". Zazwyczaj jest to właśnie Del, ale poczekaj, co będzie u Ciebie pisać i to kliknij. Potem przy pomocy strzałek przejdź na Advanced BIOS Features i kliknij Enter: Ustaw First boot device na CDROM, a Second boot device na HDD-0 lub samo HDD (w zależności, co będziesz miał na liście). Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ale ja mam : USB : GENERIC USB SD READER USB: GENERIC USB CF READER USB : GENERIC USB SM READER USB: GENERIC USB MS READER SATA : 4M - SAMSUNG HD161HJ CD/DVD : 3M-TSSTcorp CDDVDW SH-S2 Disabled Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Ale ja mam : USB : GENERIC USB SD READER USB: GENERIC USB CF READER USB : GENERIC USB SM READER USB: GENERIC USB MS READER SATA : 4M - SAMSUN HD161HJ CD/DVD : 3M-TSSTcorp CDDVDW SH-S2 Disabled Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 First boot device: CD/DVD : 3M-TSSTcorp CDDVDW SH-S2 Second boot device: SATA : 4M - SAMSUN HD161HJ Odnośnik do komentarza
traktorzysta5 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Dzięki , idędalej szukać tej płyty windows xp home edition wersja 2002 Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zaraz ,zaraz nie wiemy jaki system jaki komp (PC, laptop) ? Nic nie wiemy. Po dysku to PC stacjonarny. Moze po prostu padla bateria na plycie i wystarczy ustawic botowanie na HDD - tu masz film jak zresetowac BIOS i ustawic tak wlasnie. Jesli nie pomoze to wg instrukcji wyzej https://www.fixitpc.pl/topic/7454-film-bios-reset-wymiana-wersji-wg-uznania/ Teraz prawdopodobnie startujesz z usb / razy kilka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi