remarquee Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam, Widzę że sporo tego typu problemów na forum. Niestety ja też dałem się złąpać. Jeśli się komuś nie znudziło rozwiązywanie tego problemu to bardzo proszę o pomoc. OTL.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zabrakło drugiego loga z OTL - extras. Nie miałeś zaznaczonej opcji Rejestr - skan dodatkowy na "Użyj filtrowania". Zrób tak w następnym poście. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :OTL O4 - HKU\ala_ON_C..\Run: [RegistryBooster] File not found O4 - HKU\araczkowski_ON_C..\Run: [ojcbvtchwrnyhlp] C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\ojcbvtch.exe () :Files C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\bwythcyvwwsrspc C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\uamauhwyofnifwg C:\Documents and Settings\araczkowski\ms.exe :Commands [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL Odnośnik do komentarza
remarquee Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Z góry dziękuję za pomoc. Od razu się przyznaję bez bicia że ze względu na podbramkową sytuację przed uzyskaniem odpowiedzi przeskanowałem komputer combofixem który usunął objawy ale nie jestem pewien czy definitywnie pozbył się wirusa. Poniżej logi: OTL1.txt Extras.txt ComboFix.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Wszystko poprawnie usunięte. Przejdź do finalizacji tematu: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 3. Zaktualizuj wymienione programy do najnowszych wersji: "{26A24AE4-039D-4CA4-87B4-2F83216033FF}" = Java 6 Update 21 "{AC76BA86-7AD7-1045-7B44-A95000000001}" = Adobe Reader 7.0 - Polish Szczegóły aktualizacyjne: KLIK 4. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi