nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 witam. mam takie pytanko .wcześniej jeszcze na SE byl do pobrania faststone capture 5.3 w wersji polskiej .Dziś chciałem go znów pobrać i niestety już go nie ma. Czy istnieje taka możliwość żeby go gdzieś wytropić w sieci ? jak by ktoś coś wiedział na ten temat to proszę dać znak. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jaki system? Co chcesz uzyskać? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Jest taki programik tutaj: KLIK Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 chodzi mi o ten konkretny program bo byl on tam w wersji polskiej . w angielskiej sciagnac to nie problem. a do programu jestem po prostu przyzwyczajony ale formatowalem kompa i przepadl Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ponawiam pytanie: jaki masz system? Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 (edytowane) na DB jest ale po angielsku niestety Połaczone vista 32 Edytowane 21 Sierpnia 2010 przez Tyrol Posty połaczone. Proszę używać opcji EDYTUJ. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 No. To dlaczego nie wykorzystasz: Akcesoria - narzędzie wycinanie? Odnośnik do komentarza
ichito Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 W menadżerze plików Free Commander jest takie narzędzie w menu na górze jak zdjęcie ekranu i do wyboru są dwie opcje - cały ekran lub jego część wybrana przez użytkownika za pomocą wskaźnika, który pokazuje się po wciśnięciu skrótu klawiaturowego...od lat używam tylko tego w zupełności wystarcza. Jeśli zaś chcesz darmowy i osobny program polecam bardzo dobry program PicPick - do zrzutów i prostej edycji grafiki...o ile pamiętam jest również w polskiej wersji http://picpick.wiziple.net/ Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 prosciej jak dla mnie jest zrobic zrzute fastem .jak nie znajde polskiej wersji to trudno instaluje anglika u mnie wieslaw531 nie ma w narzedziach systemowych opcji wycinania musial bym to robic bodajze ctrl + v a potem obrabiac w paincie @ichito dzieki jutro sprawdze tego pickpika jak bedzie polska wersja jezykowa Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Proszę. Tak działa systemowe narzędzie wycinanie. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Napisałem: No. To dlaczego nie wykorzystasz: Akcesoria - narzędzie wycinanie? A skąd to: u mnie wieslaw531 nie ma w narzedziach systemowych :o Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @wieslaw531 ja mam viste basic i u mnie nie ma w narzedziach wycinania moge to jedynie zrobic poprzez PrtSc i jakos tak ctrl+v nie pamietam nawet jak sie to robii . faststone w zupelnosci mi zastepowal to wszystko Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Do zrzutów ekranowych używam programiku => MWSnap Jest b. dobry. Polska wersja i free. Odnośnik do komentarza
Anonim4 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Dla mnie najlepszym narzędziem do zrzutu ekranu jest Print Screen i Irfan View. Większe rzeczy robię za pomocą różnych nagrywaczy działalności pulpitowej, ekranowej (co za nazwa!)-> link na niedobrym forum (hasło w google: nagrywanie działalności ekranowej). Bardzo wygodny jest SnagIT. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @wieslaw531 ja mam viste basic Przepraszam ale muszę to napisać. Aby uniknąć wróżenia z fusów i pisać masę postów w różnych tematach proponuję podawać pełne info o systemie oraz sprzęcie. To wszystko może być w stopce. Jestem pewien, że nikt na tym forum nikomu nie wytknie jakości sprzętu a tym bardziej systemu. Taka informacja BARDZO pomaga w diagnozie i właściwej poradzie. Wg. mnie te informacje powinny być wymagane przy zakłdaniu postu. Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @wieslaw531 sorry ale ja cie nie prosiłem o kurs robienia zrzut bo dam sobie rade sam .chodzi mi o ewentualny link do programu faststone capture 5.3 ze spolszczeniem. Ty sam chciałeś się popisać znajomością kompa i zacząłeś pisać zagadkami a po co ? a jaki system? jak by to coś miało do rzeczy. wiec nie zwalaj na mnie winy Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Co do tłumaczenia, bo widzę, że temat już zdążył się zmienić. Mam ten programik rozpakowany, rozkompresowany, rozebrany i mogę go spokojnie przetłumaczyć, tylko jest jedno "ale": This software must not be decompiled, disassembled, reverse engineered or otherwise modified. Czyli: "Program nie może być dekompilpwany, deasemblowany, poddawany inżynierii wstecznej, ani w żaden inny sposób modyfikowany"; co generalnie wyklucza moją działalność. Odnośnik do komentarza
nescafe Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 @ DawidS28 ja kiedys tego faststona w wersji pl. sciaglem z SE z indexu -bazy zlinkowanych programow Picasso i nigdzie wiecej sie nie spotkalem z ta wersja w pl. jest to ostatnia darmowa wersja tego programu. zalezy mi na tym programie bo jest naprawde dobry @ traxter serdeczne dzięki myślę ze temat można zamknąć Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi