DawidS28 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Screen pierwszy: dlaczego port zewnętrzny jest inny niż wewnętrzny. Skąd te ustawienia brałeś? Powinny być takie same. Screen drugi: wywal trzeci wpis. Zaktualizuj i każ uTorrentowi złapać konfigurację UPnP jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
soszmen Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 AD.1 Bo przeczytałem na stronie TPSA, że wew. to początkowy a zew. to końcowy(wcześniej miałem ten sam i też nic). AD.2 Wywalałem, akutalizowałem i nic. Teraz wyrzuciłem wszystkie reguły wprowadzone przeze mnie do LiveBoxa, wklepałem nowy port zew i wew taki sam, wkleiłem go do uTorrenta i działa. Hamachi także działa. Nie wiem co było przyczyną, ale jest naprawione, za co ci serdecznie dziękuję. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Hamachi działa po UPnP i sobie radzi, czemu uTorrent nie może - nie potrafię odpowiedzieć. Mówisz o tej instrukcji? http://www.orange.pl...elparticle.html Albo w tłumaczeniu opcji na Livebox jest koszmarny błąd, albo błąd w instrukcji TP (bardziej prawdopodobne). Temat zamykam, jeśli dalej się będzie psuło, to napisz na PW - otworzę. EDIT Nie, jednak nie zamykam. Zapomniałem, że to dział Windows 7, a nie Sieci. Nie mam uprawnień. Odnośnik do komentarza
soszmen Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Dokładnie o tej. Nie wiem czy to błąd czy nie błąd, ważne, że chula. Dziękuję jeszcze raz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi