Promilos Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 chodziło o minimalny (5%) i maksymalny (100%) stan procesora.W biosie natomiast sprawdź czy masz włączone C1E i EIST. Nie mam tych % w opcja zasilania przy procesorze Ten mój bios jest jakis trefny nie ma tego co miałem właczyć. A zerknołęm na temperature i Cpu Temperature 4 C M/B Temperature - 1 C To normalne? Edit Wróciły do normy temperatury jak teraz byłem w Biosie Cpu 63 M/B 44 Edi Cały czas to samo Macie jeszcze jakieś pomysły? Zasilacz FSP Group INC. Fortron/Source Model NO.: FSP350 - 60APN AC INPUT :200-240V -,2.5 A,50-60 Hz DC output : 350 W Mam nadzieje że to oto chodzi. Ten Bios co ja mam to jest napisane na stronie producenta że obsługuje win XP ,Vista i wcześniejsze .O win 7 nic nie piszą . Może trzeba znaleśc kompatybilny jakiś nowy?? Odnośnik do komentarza
Flavius Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zasilacz FSP Group INC. Fortron/Source Model NO.: FSP350 - 60APN AC INPUT :200-240V -,2.5 A,50-60 Hz DC output : 350 W Mam nadzieje że to oto chodzi. Ten Bios co ja mam to jest napisane na stronie producenta że obsługuje win XP ,Vista i wcześniejsze .O win 7 nic nie piszą . Może trzeba znaleśc kompatybilny jakiś nowy?? Jesli żadne metody nie pomagają to bym spróbował jednak zmienić zasilacz na mocniejszy 400-450W i zobaczył co to da.Ale oczywiście to ostateczność. Odnośnik do komentarza
Promilos Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Witam Po pierwsze dzieki wszystkim za pomoc. Trudno musze sie przemeczyć ,nie długo bede zmieniał sprzet wiec jakoś dam rade.Ogólnie komp jest sprawny tylko hama nie można zostawić samego bo zaczyna rozrabiać niebieski ekran zawiecha. Ewentualnie możecie mi pomóc jeszcze znaleśc kompatybilny jakis nowy bios. Elo pozdro EDIT Wróćiłem do XP i już nie mam tego błedu. Dzieki jeszcze raz za pomoc. TEMAT ROzWIĄZANY Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi