Prz3m01299 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam! Mam problem z moją myszką Logitech M100. Mam dwie myszki: Logitech i A4Tech. Przy starym komputerze A4tech działała dobrze, żadnych problemów. Ale Logitech przy podłączeniu działała chwile potem się po prostu wyłączała. Nieraz 3 sec nieraz 5 min różnie.. Przy nowym komputerze jest to samo. A4tech działa dobrze a Logitech po czasie się wyłącza Co mogę z tym zrobić ? ;/ Mam Windows Vista Odnośnik do komentarza
Anonim6 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Stary komputer, nowy komputer. Stary mozg, nowy mozg. forum dla 7-mio latkow jest pietro wyzej. Przeczytaj to i poprawnie zainstaluj sterowniki jesli nie chodzi bez nich. http://www.logitech.com/pl-pl/support/mice/5753?section=downloads&bit=&osid=13 Odnośnik do komentarza
Prz3m01299 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Bardzo zabawne haha aż się uśmiałem, ale dzięki za link )) Ale mysz się dalej wyłącza. Trzeba ją odłączyć i podłączyć to znowu działa, ale przez chwile. Odnośnik do komentarza
MatiK Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Cóż jeżeli na dwóch komputerach nie działa to prawdopodobnie fizycznie jest uszkodzona myszka. Można jeszcze ją sprawdzić z przejściówką USB na PS/2 po wyczyszczeniu styków kabla USB. W sumie można też odpalić Ubuntu żeby ostatecznie potwierdzić czy uszkodzenie jest fizyczne. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi