Miras Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam, na wstępie chciałbym opisać swój problem, otóż tydzień temu naprawiałem z Waszą pomocą dysk zewnętrzny i zaczęły się schody. Komputer mi strasznie zwolnił, także co bym nie włączył zaczęło się przerywanie dźwięków np. z filmów czy mp3 i zaczęły mi wyskakiwać błędy typu: System Windows - Brak dysku. Potem nie mogłem nic zainstalować. Zrobiłem przywracanie systemu i jakimś cudem udało mi się uruchomić Eseta Online, który wykrył mi chyba 4 wirusy Win32/Sality.nba czy coś w tym stylu i oprócz tego masę innych dziadów. Proszę o pomoc. oto Logi z Otl. OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 W logach brak jakichkolwiek śladów infekcji a już tym bardziej Sality. Samo wykrycie nazwy Sality jeszcze nic nie znaczy. Dla pewności możesz się przeskanować za pomocą SalityKiller Odnośnik do komentarza
Miras Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Przepraszam bardzo to co oznaczają setki wpisów w tym Sality Killerze: D:\System Volume Information\_Restore(...)A0086460.exe infected Virus.Win32.Sality.ag ...cured. Słyszałem, ze kilkakrotne jego użycie, aż do momentu gdy nic nie znajdzie rozwiązuje sprawę, to prawda? Odnośnik do komentarza
Conor29134 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 (edytowane) System Volume Information to katalog przywracania systemu ;D Żeby go wyczyścić można wyłączyć na chwilę przywracanie systemu na wszystkich dyskach. Landuss mam nadzieje że moją wypowiedż jest poza zakresem infekcji. Edytowane 6 Września 2012 przez picasso 6.09.2012 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi