Matiasik Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam. Niedawno ściągnąłem Spybota i wyszukało mi rootkity, chciałem je usunąć lecz pokazało się coś z LiveCD. Ponownie zeskanowałem i już nic takiego się nie pokazało. Usunałem Spybota i od tamtego momentu zaczął lagować komp, dlugo się wczytywał Windows, laguję muzyka. Ściągnąłem Gmer'a i znalazło mi tylko nv4_mini_sys. lecz i tak nie wiedzialem co z tym zrobić bo nie było żadnej opcji usuń itp. Też coś mi się wydaję, że jakiś plik chyba od Spybota został bo po usunięciu go, pokazał się jakiś komunikat o tym, że czegoś się nie dało usunąć, ale szukałem i nic nie znalazłem od Spybota. Proszę was o pomoc. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zastosuj się do zasad działu i wykonaj raport z OTL + Gmer. Jeśli system 64-bitowy Gmer odpada. Swoją drogą Spybot to program przestarzały i nie należy go już stosować w dzisiejszych czasach. Odnośnik do komentarza
Matiasik Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Oto załączniki: OTL.Txt Extras.Txt Gmer.txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 W logach nie widzę niczego niepokojącego. Temat przenoszę do innego, bardziej odpowiedniego działu. Sprawdź czy objawy występują także w trybie awaryjnym. Odnośnik do komentarza
Matiasik Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Jak chciałem odpalić przez WMP to nie chciało się włączyć, zaś przez VLC odpaliło ale dalej lagowało ... @Edit: Filmiki na YT też lagują. @Edit2: Jak coś robię na kompie to exploer.exe "Użycie procesoru dochodzi do 40.000k, a CPU podchodzi do 87. To normalne? Odnośnik do komentarza
Matiasik Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Nedawno zeskanowałem kompa Malwarybytes' Anti-Malware, Wise Registry Cleaner Pro oraz CCleaner'em. Po restarcie ukazał się taki komunikat: http://www.imagebam.com/image/5c969d205659815# Odnośnik do komentarza
Matiasik Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dobra już sobie poradziłem. Wziąłem płytkę od Windowsa i zrobiłem opcję "Napraw". Wszystko działa. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi