gonzo257 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam Parę dni temu próbowałem usunąć Uksha programem HitmaPro. Przez parę dni był spokój ale teraz mam dziwne zwisy po około 10 minutach (nie da się odpalić żadnego nowego programu, menu start nie działa itp). W załączeniu log - byłbym wdzięczny za pomoc Pozdrawiam gonzo257 OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zabrakło drugiego loga z OTL - extras. Nie miałeś zaznaczonej opcji Rejestr - skan dodatkowy na "Użyj filtrowania". Zrób tak w następnym poście. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania/Skrypt wklej następujący tekst: :Files C:\Users\Dariusz\AppData\Roaming\hellomoto :Commands [resethosts] [emptytemp] Adnotacja dla innych czytających: skrypt unikatowy - dopasowany tylko i wyłącznie pod ten system, proszę nie stosować na swoich systemach. Kliknij w Wykonaj skrypt. Zatwierdź restart komputera. Uruchamiasz OTL ponownie, tym razem wywołujesz opcję Skanuj. Pokazujesz nowy log z OTL Odnośnik do komentarza
gonzo257 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam Dziękuję za pomoc - wykonałem ponowne skanowanie - załączam logi (razem z extras). Pozdrawiam gonzo257 OTL.Txt Extras.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 No to ja tu nic więcej już nie widzę. Finalizuj: 1. Użyj opcji Sprzątanie z OTL. 2. Opróżnij przywracanie systemu: KLIK 3. Dla bezpieczeństwa zmień hasła logowania do serwisów w sieci. Programy widzę, że aktualne więc to tyle. Odnośnik do komentarza
gonzo257 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dziękuje za pomoc i pozdrawiam gonzo257 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi