arur Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Jak wyżej. Pozdrawiam. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Tytuł tematu jest niedozwolony. I napisz co się dzieje że wklejasz tutaj logi i zakładasz temat w tym dziale? Odnośnik do komentarza
arur Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wywala mi programy i to nie tylko jeden.Myślę że moje dziecko mogło coś nie chcący naściągać z różnych stron. Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dalej za mało konkretów. Co to znaczy "wywala programy" jak się to objawia, jeśli jakieś błędy to jaka treść, jakie programy. To wszystko musisz napisać. Odnośnik do komentarza
arur Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Kiedy odpalam programy nagle się pokazuje że musi je zamknąć.W chrome na youtube i inne stronki medialne działają klatka po klatce.Przeinstalowałem chroma i problem wciąż się powtarzał.Za to w IE działa ale osobiście nie lubię tej przeglądarki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Landuss Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Temat jedzie do innego działu. W logach nie ma nic szkodliwego. Sprawdź czy problem występuje np. w trybie awaryjnym z obsługą sieci. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi