intruder Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam! Jak w temacie: nie działa SubEdit Player pod Windows. Próbowałem chyba wszystkich "porad" z sieci i nic. Ktoś ma jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Błąd rejestracji jakiejś biblioteki .ocx podczas instalacji? Miałem ten sam problem: https://www.fixitpc.pl/topic/7995-subedit-player-instalacja-na-windows-vista/ Tyle, że na Windows 7 wystarczy chyba tylko wyłączyć funkcje multimedialne. Odnośnik do komentarza
intruder Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 W zasadzie instalacja samego programu przebiega bez zakłóceń. Dopiero przy instalowaniu "łatki" dla Visty wyskakuje błąd rejestracji jakiejś biblioteki .ocx jak wspomniałeś. Wyłączenie funkcji multimedialnych niestety nic nie pomaga. Niektóre pliki multimedialne odtwarza, ale tylko dźwięk, jednak zdecydowana większość nie działa wogóle. Może jest jeszcze jakiś program taki jak SubEdit Player który byłby "nakładką" na systemowy odtwarzacz i nie istalował całej gamy własnych sterowników? Dodam jeszcze, że sterowniki uaktualniam na bieżąco (ffdshow, ac3filter) więc to na pewno nie ich wina, a poza tym WMP odtwarza wszystko. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Potrzebujesz SubEdita do tworzenia napisów, czy do odtwarzania filmów? Jeśli to pierwsze: nie przeskoczysz. To jest najlepszy program. Sprawdzałeś zlinkowaną w temacie wersje portable? Jeśli to drugie: Media Player Classic (część pakietu K-Lite Codec Pack, który bardzo polecam) lub VLC Media Player (instaluje własne filtry, ale lekkie i nie ingerują w system). Odnośnik do komentarza
intruder Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Zassałem wersję "portable". Działa bez zarzutów. Dzięki za pomoc DawidS28. Można zamknąć temat! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi