Grigory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Drodzy userzy mam do usunięcia dwa foldery. Próbowałem na penie zainstalować przeglądarkę, nie udało się, więc zacząłem usuwać, pozostały mi dwa foldery, nie mogę ich usunąć przez zmianę nazwy, tryb awaryjny, nawet w ubuntu. Z logów dotychczas zamieszczanych wynika, że nie ma ich . Jeden to 1>PPM.Właściwości>ogólne: lokalizacja I:\, rozmiar 0 bajtów, rozmiar na dysku 0 bajtów, zawiera 313 plików, 187 folderów (zmieniłem nazwę na 1), drugi 2>PPM.Właściwości>ogólne: lokalizacja I:\ rozmiar 0 bajtów, rozmiar na dysku 0 bajtów, zawiera 1 plik, 1 folder (taka nazwa). Pliss. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Czy najłatwiejszym wyjściem nie będzie formatowanie pena? Sprawdź go CHKDSK na wypadek błędów. Odnośnik do komentarza
Grigory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 yyy... no tak, myślałem że uda się to zrobić jakimś narzędziem. Główkuję tak dzisiaj w wolnych chwilach a tu format ?! Dobra skopiuję resztę i sformatuję. Jak by nie wyszło napiszę. Odnośnik do komentarza
qeman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 No i tylko format pomoże. Ja też miałem tę sytuację, próbowałem instalować slaxa na penie. Po formacie powinno być cacy. Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Ja powiem tak: jeśli Linuksy sobie nie poradziły, to wątpię, by coś z pod Windowsa sobie dało z tym radę. Możesz próbować: https://www.fixitpc.pl/index.php?/topic/50-archiwalny-kasowanie-nieusuwalnych-plikow-i-folderow/ Natomiast IMHO jedynym skutecznym rozwiązaniem będzie niestety format. Odnośnik do komentarza
Grigory Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Wiecie nie ma co wymyślać problemów, sformatowałem i jest cacy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
qeman Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 DawidS jak widzisz windowsy mają jakiś możliwości Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi