KolegaDudysa Opublikowano 27 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Choinki (2009) z lampkami w różnych rozmiarach. Wedle gustu... Cheesy Christmas Tree Script Cheesy Christmas Tree Script V2 Powershell Christmas Tree - Again! -> Choinka Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 (edytowane) Choinka Get-Tree (2010) z możliwością wyłączenia lampek, zmiany koloru lampek. Edytowane 21 Grudnia 2010 przez KolegaDudysa Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 A gdzie prezenty? Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 A gdzie prezenty? Ja tylko dostarczam choinki. Zaś jeśli chodzi o prezenty to należy pisać do Picasso lub Dawida (co chwilę wygrywa jakiś konkurs) Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Ja tylko dostarczam choinki. Zaś jeśli chodzi o prezenty to należy pisać do Picasso lub Dawida (co chwilę wygrywa jakiś konkurs) Właśnie... chce ktoś kubek od Helionu? Swoją drogą, wygranie dwóch konkursów pod rząd było jak 1/99, a jednak się udało W sprawie choinek: właśnie piszę programik w C++ do podobnych efektów... przypomina mi się cytat: Dobra wiadomość jest taka, że Twój kompilator gada. Zła, że zna tylko dwa słowa: warning i error. Odnośnik do komentarza
KolegaDudysa Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Właśnie... chce ktoś kubek od Helionu? Z procentami % ? Swoją drogą, wygranie dwóch konkursów pod rząd było jak 1/99, a jednak się udało Szczęściarz Ja to nic nigdy wygrać nie mogę W sprawie choinek: właśnie piszę programik w C++ do podobnych efektów... To się wymienimy Na razie dam Ci to, sobie pośpiewamy http://www.youtube.com/watch?v=CYE5p388870&feature=related Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi